Hou de site in de gaten

Dansles

We hebben momenteel geen lopende cursussen. Houd de site in de gaten voor de start van een nieuwe cursus.

Dans

Les.

Wij geven danslessen aan volwassenen. We hebben recreatieve lessen in het Engels en professionele lessen voor dansers vanaf 20 jaar oud. We werken met projecten van maximaal 3 maanden. De lessen vinden plaats in de danszaal Europapark.

Recreatief

INTERNATIONAal/Engels

Houd je van dansen net als wij en heb je zin om je dans skills te ontwikkelen? Dan ben je welkom op onze recreatieve dansles voor volwassenen vanaf 20 jaar. Deze les wordt in het Engels gegeven. Dus ben je bijvoorbeeld internationaal student of expat, dan is deze les voor jou makkelijk te volgen. Het niveau van deze les wordt aangepast aan de groep. De eerste les is altijd een gratis proefles. Daarna kan je bepalen of je de rest van de cursus wil volgen. See you soon!

Tijd: Er is momenteel geen recreatieve les. 

Prof.

Beter

Ben je gevorderde danser en wil je graag werken aan je ontwikkeling? Geef je dan op voor deze lesserie. Wij werken met trajecten van 3 maanden. Hierbij werken we naar een eindproduct toe. Dit kan een wedstrijd zijn maar ook een videoclip. Na de 3 maanden kan jij je weer inschrijven voor het volgende project. Voor deze projecten moet je danservaring hebben. In de eerste les zullen we beoordelen of je het niveau aan kan. De eerste les is altijd een gratis proefles. 

Tijd: Er is momenteel geen lopende les op profesioneel niveau.

nl_NL