dansen op school

Cultuur educatie.

Indigo geeft danslessen/dansworkshops op (basis)scholen. Wij hebben diverse pakketten die afgenomen kunnen worden. Maar we kunnen ook ingehuurd worden voor kortstondige of eenmalige workshops.

Start to Dance.

Start to Dance is een lessenserie van 5 lessen ontwikkeld voor groep 6 van de basisschool. Dit project is een basisintroductie in dans. De leerlingen leggen in deze lessen een basis voor Happy Dancing en The Last Dance. 

Happy Dancing.

Happy Dancing is een lessenserie van 10 lessen ontwikkeld voor groep 7 van de basisschool. In deze 10 lessen ontwikkelen de leerlingen zich verder op het gebied van dans. Aan het eind van deze lessenserie maken we een show of een videoclip. 

The Last Dance.

The Last Dance is een lessenserie van 20 lessen ontwikkeld voor groep 8 van de basisschool. Deze lessenserie kan los worden ingezet of als onderdeel van de afscheidsfilm/musical. De invulling van dit project is maatwerk en zal in overleg met de school worden vormgegeven. 

Workshops.

Indigo kan losse workshops komen geven op school, zowel basis, voorgezet of hoger onderwijs. Wij bieden workshops op elk mogelijk niveau. Dit wordt aangepast aan de wensen van de school. 

Lessenserie.

Is er de wens om een korte lessenserie dans te geven, dan kan Indigo deze ook verzorgen. Graag gaan we in gesprek over de invulling hiervan. In dit traject kan ook gekeken worden of er mogelijkheden zijn voor subsidie voor het project. Indigo heeft een jarenlange ervaring met het CMK. 

Wil je met ons samenwerken of benieuwd naar de mogelijkheden? Vul dan het contactformulier in.

nl_NL